torstai 24. marraskuuta 2011

Halloween (vihdoin ja viimein)

Siis tämä postaushan ei ole yhtään myöhässä. Ei yhtään. Halloweenista ei ole vielä kuukauttakaan!

Vietin halloweenia tavallaan kahteen kertaan.  Varsinaisena halloweenina lokakuun lopulla vietimme Elisan synttäreitä (myöhässä tosin, mutta vietimme kuitenkin). Söimme herkkuja (mm. tiramisua!) ja joimme lasit kuoharia. Synttäreille ei tarvinnut pukeutua halloweenteemaisesti, mutta tunnelmaan virittäydyimme askartelemalla kurpitsalyhdyn.

Tässä kuva tekovaiheesta. Oli melko sotkuista puuhaa.

Ja kyllä, tämä oli tarkin ja onnistunein kuva valmiista lyhdystä.


Pyhäinpäivänä vietimme halloweenia, johon myös asut kuuluivat. Alunperin minun oli tarkoitus olla Sweeney Toddin Mrs. Lovett, mutta muutin mieleni ja olinkin vain sisäkkö. Minulle on aina tärkeää tehdä halloweenasuista sellaisia, joita voi sitten edes osittain käyttää vielä arkenakin. Sisäkköasu tuli kuvoihin siis lähinnä käytännön syistä. Sisäkkönä oli myös mukavampi baareilla, kuin pitkässä hameessa ja tissiherukorsetissa. Tämän vuoden halloween olikin nestepainotteinen. Mitään karmaisevan näköistä herkkuruokaa ei ollut tarjolla, vaikka edellisinä vuosina olemmekin leiponeet kaikenlaista.
Minulla oli haaveena saada hiuksista käkkärät. Niinpä pääni oli täynnä pikkulettejä yön yli ja vieläpä koko seuraavan päivän ennen illan juhlia. Lopputulos oli vain aavistuksen normaalia pörheämmät hiukset. Käkkäröistä tai kiharoista ei ole tietoakaan.


Mielestäni minulla oli hauska halloween, mutta jostakin syystä illan kuvasaaliin mukaan olen ollut kovin surullinen koko illan. Oikeasti, suuri osa kuvista on tätä luokkaa, enkä ymmärrä miksi.

Tapasimme Jack Sparrow'n ja vaadimme yhteiskuvaa. Yksi niistä harvoista kuvista, jossa minäkin hymyilen.

3 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Kukapa ei hymyilisi Jack Sparrown vieressä :D

Soma sisäkkö olet kyllä :) Mrs Lovett olis ollu kyllä myös loistava valinta.

-Lilli-

Viuviu kirjoitti...

Miksi mun kurpitsan raiskaus kuva on täällä!! :'DD

trollchild kirjoitti...

Se on täällä siksi, että se oli onnistunein kuva :DD