keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Hattu- ja sormiostoksia

Sain viimeinkin oman hatun! Siis ihan hattuhatun, pikkuhattuja kun löytyy jo pilvin pimein. Ostin tämän Punanaamiosta perjantaina ja tuunasin sitä vähän. Se sai koristuksekseen nuo helmet, ruusun, ja tuollaisen tyllihärpäkkeen. Hattu on vähän iso, mutta en voinut vaikuttaa asiaan, nuo kun ovat yhden koon  halpishattuja. Tokihan hattuun voisi liimailla sisäpuolelle jonkun kaitaleen, joka vähän pienentäisi, mutta njah, katsoo nyt tarvitseeko... 

Syy mennä Punanaamioon oli tämä sormi. Tarvitsen tätä halloweenpukuuni. 

Kävin perjantaina myös Jättirätissä siinä toivossa, että löytäisin kangasta halloweenia varten. Pukeudun siis erääksi leffahahmoksi ja tarkoituksena oli löytää mahdollisimman samantyyppistä kangasta kuin leffassa, mutta kuitenkin sellaista, että kyseisestä kankaasta tehtyä hametta voisi käyttää muutenkin kuin halloweenina. Etsinnässä oli siis jokin vihertävänharmahtavanruskeankukertava kangas, ja palasin kangaskaupasta punamustaraidallisen kankaan kanssa. Ei taas mennyt aivan nappiin nämä suunnitelmani.

Olin vielä kotiin mennessäni aivan varma, että voin minä sen halloweenasuni tehdä tästäkin kankaasta, vaikka ei tämä ole lähelläkään sitä mitä hain. Päätin kuitenkin mennä katsomaan vielä lauantaina  hieman vähemmin vaatimuksin, ja löysin sopivamman kankaan. Ei tuo punainenkaan hukkaan mennyt, olen ollut aikeissa tehdä punamustaraidallisen hameen muutenkin. Nyt voin tehdä siitä tarkalleen sen mallisen kuin haluan, enkä sellaista kuin halloweenasuni vaatisi.

Tämä ei ole vihertävänharmahtavanruskeankukertava, mutta harmaa on ihan tarpeeksi hyvä. Kai tästä ihan hyvä syntyy, tai jos ei synny niin vika on sitten omissa ompelutaidoissani, ei kankaassa.

1 kommentti:

Lilli kirjoitti...

Mielenkiintoista nähdä miksi pukeudut tänä vuonna :) Itsellä tuskin taas on mitään Halloween happeningiä :/

-Lilli-