torstai 25. elokuuta 2011

Kirjoja, karkkia ja koulua

Kesäloma taas otti ja petti minut loppumalla liian aikaisin. Nyt on sitten alkanut viimeinen lukiovuosi. Edessä kirjoitukset ja kaikkea muuta elämää ja vapaa-aikaa syövää toimintaa...
Tämän vuoden tuunattu koulukalenterinkansi näyttää tältä. Miten mahdan selvitä ensi syksynä, kun en enää saa tällaista kalenteria tuunattavakseni?

Varsinainen syy tähän postaukseen on kuitenkin uusi kirjahyllyni, jonka ostin Ikeasta. Vanhaan hyllyyn ei enää mahtunut kirjan kirjaa edes väkisin tunkemalla. Nyt on sitten tilaa ostella lisää kirjoja, kun tähän hyllyyn mahtuu vielä, ja vanha hyllykin on yhä olemassa.

Ja kun kerran on tilaa ostaa kirjoja, niin tässä pari uusinta hankintaani. Parodiaa Potterista.  Michael Gerberin kirjoittamat Barry Trotter ja häpeämätön parodia, sekä Barry Trotter ja tarpeeton jatko-osa maksoivat kaksi euroa kappale, joten ostin ne Turun messuilta ihan hetken mielijohteesta. Vielä en ole ehtinyt näihin kirjoihin suuremmin tutustua. Täytyy varmaan hoitaa nuo syksyn (ja ehkä keväänkin) kirjoitukset pois alta, ennen kuin on taas aikaa lukea muutakin kuin koulukirjoja.

 Bikinitäytemies ("tästä tytöille vähän täytettä bikineihin!") myi minulle ja Nooralle ihan vain vähän karkkia Turun messuilla. Oli vain niin houkutteleva tarjous (muovikassillinen karkkia kympillä), että siihen oli pakko tarttua. Ostimme siis tarjouskassin puoliksi ja lähdimme sitten Maskuun "terveyspiknikille".

Turun messut saivat minut eksymään aiheesta. Palataan takaisin kirjallisuuteen. Olen nyt kuluneen kesän aikana hurahtanut Surkeiden Sattumusten Sarjaan. Ostin nuo kaksi viimistä osaa Vammalasta  (kirjapäiviltä) heinäkuun alussa ja sen jälkeen olenkin sitten kalastellut noita aikaisempia osia. Kaikkia en ole vielä löytänyt. Osasta on painos loppu ja osa on maksanut liikaa budjetilleni.

Ja vielä totaalinen aiheenvaihdos. Kirjallisuudesta levyihin. Tutustuin Mortiis-bändiin tuossa kesäloman lopulla, ja oli sitten ostettava tämä kolme levyä sisältävä Eras-kokoelma omaksi. Tunnelmallista synkistelymusaa, tykkään!

Ja aivan viimeiseksi vielä Sami Hedberg -fanitus. Olimme Nooran kanssa kyseisen herran keikalla viime tiistaina (23.8.) ja oli kyllä loistavaa settiä! Keikka oli ilmainen ja sen ainut miinuspuoli oli se, että se loppui aivan liian aikaisin!

3 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Onnea viimeseen vuoteen! :) Aika on kyllä menny tosi nopeesti. Hetken piti miettiä että mitäs, etkös sää just vasta menny lukioon xD

Sami Hedberg on kyllä mahti! Ostettiin juuri DVD kyseisestä miehestä ja kippurassa naurettiin. Pitäisi päästä joskus kokemaan livenäkin. Kuten aika monta muutakin stand up koomikkoa.

-Lilli-

Lilli kirjoitti...

Minulla ois tunnustus siulle blogissani :)

-Lilli-

trollchild kirjoitti...

Onnea mä tarvitsenkin... :P Jep, itseänikin kauhistuttaa, miten aika on mennyt nopeasti. Ja etenkin kun en yhtään tiedä mihin pyrkisin lukion jälkeen...

Ollaan taas viikonloppuna menossa katsomaan Hedbergiä ja Niko Kivelää ja jotain paria muuta joiden nimiä en muista, tosin nyt näiden koomikoiden muodostaman bändin muodossa :)

Hui, kiitos! Täytyy joskus jaksaa ja muistaa tehdä tuo tunnustus, vaikka en tiedä onko mulla siihen mitään kerrottavaa :D