keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kaapintäytettä ja kuulumisia

Äiti kävi Pietarissa. Tilasin häneltä tuliaisena pienehkön mustan laukun ja tällaisen sain. Tuo on ihan jees. Joinain päivinä tykkään siitä, ja joinain en. Jotenkin se on minusta vähän rauhaton, kun niitit ovat erikokoisia ja erimallisia ja kimaltavat erilailla ja erisuuntiin. Toisaalta taas se on ihan kiva silloin, kun tekee mieli pukeutua vähän rajumman kaavan mukaan. Ainakin se on kooltaan juuri kätevä. Ei liian suuri, mutta silti sinne mahtuu ihan valtavasti kaikkea tarpeellista. 

Vanhojenristeilyä varten oli kehitettävä jotain päällepantavaa (kaapista ei tuntunut löytyvän mitään), joten nappasin keskeneräisenä odottaneen mekon (josta joskus meinasi tulla vanhojenpukuni) ja leikkelin ja ompelin siitä itselleni hameen. Tuosta kuvasta ei oikein saa tarkkaa käsitystä hameesta. Se on takaa noin kymmenen senttiä pidempi kuin edestä. Takana vyötärön kohdalla on nyöritys, jonka kanssa voi säätää sitä, kuinka korkealle hame asettuu. Kankaassa on jotain tuollaista kukkakuviota.

Itse risteilystä en täällä kerro sen enempää, kuin että eräälle ystävälleni ei enää anneta hyttikorttia, jos risteilemme samassa hytissä.. :D

Viime viikon keskiviikkona tein ensimmäisen ajotuntini (!!!) jälkeen viimeisen vierailuni levykauppa Kanessa. Kane siis siirtyi nettiin ja lopetti myymälänsä. Ostin tämän Eluveitien levyn, tykkään. Maksoi 9,60€ 

Eilen sain teatterikaverilta ilmaiseksi kengät. Hän toi harjoituksiin muovipussillisen kenkiä, joita sai adoptoida omakseen. Nämä eivät ehkä ole aivan minun näköiseni. Ei ainakaan tuo avonainen kärki tai tuo punottu vaalea osuus, mutta olen ollut jo pitkään punaisten korkokenkien tarpeessa, ja kun kerran ilmaiseksi sai niin otin matkaan. Kyllä minä varmasti näitä joskus jossain tulen käyttämään. Ainakin ne sopivat yhden laukkuni kanssa hyvin yhteen.. :D Nämä ovat kokoa 38, eli hieman liian isot (jalkani valuu alaspäin kun kävelee), mutta pysyvät kuitenkin jalassa tuon kiristettävän remmin ansiosta melko hyvin. 

Eilen saimme viimeisimmän koeviikon kokeita takaisin. Matikankoetta lukuun ottamatta olen kaikkiin koenumeroihin tyytyväinen. Sain yhteiskuntaopista seiskan, lukematta. Uskonnosta kasin, enkä ollut edes vaivautunut ostamaan kurssikirjaa. Äikänkokeesta sain ysipuolen, kurssinumeroksi kympin. Huvittavaa tässä oli se, että sain Tuntematonta sotilasta koskevasta vastaustekstistä täydet pisteet, ja kun minähän olen lukenut kyseisestä kirjasta ruhtinaalliset kolme sivua. Hissankokeesta tuli myöskin ysipuoli, kurssinumeroksi kymppi. Ja näitä hyviä numeroita tasoittamaan matikasta tuli kutonen.

Ei kommentteja: