lauantai 5. helmikuuta 2011

Lisbertha & löytöjä

Viimeinkin! Sain uuden läppärin ja nyt jaksaa taas kirjoitella blogiin, kun ei tarvitse pelätä koneen yhtäkkistä sammumista. Vanha koneeni Late tosiaan toimi kymmenen minuutin pätkissä, eikä siksi oikein huvittanut tehdä kyseisen koneen kanssa mitään, kun se sammuisi kuitenkin juuri kun olisi päässyt asiaan. Päätin hankkia Laten työn jatkajaksi tyttökoneen, kun ei noista miesten temppuiluista  mitään ymmärrä :) Uusi kone on nimeltään Lisbertha. Tämän näköinen kaunokainen on kyseessä:
Tykkään hirmusti, mutta hiiri on Laten hiireen verrattuna jotenkin hirveän herkkä. Se onneksi häiritsee vain kuvia muokatessa, ja eiköhän siihen herkkyyteen aikanaan totu :)

Sitten vähän ostoksia:
 
Ellokselta tilasin tällaiset ballerinat. Hintaa 19 erkkiä.

Olen joutunut erittäin rankan aivopesun uhriksi ja sen myötä alkanut tajuamaan, että jopa örinämusiikki voi joskus kuulostaa hienolta. Samainen aivopesijä vei minut levyostoksille johonkin pikkuiseen levykauppaan, jossa en ollut ennen käynytkään. Mukaan tarttui tämä Windirin levy sekä...

...Dargaardin The Dissolution of Ternity -levy. Dargaard on kyllä täyttä taidetta! Molemmilla levyillä hintaa 14€


Facebookin "Mitä juuri sinä tarvitset?" -testin mukaan tarvitsen uudet kengät... Taas... No, otin vinkistä vaarin ja lähdin kiertelemään kirppiksiä. Okei, olisin kyllä mennyt kirppikselle ilman  tuollaista testin tulostakin... Ensin suuntasin Eurokirppikselle, sitten Manhattaniin. Ja kummastakin paikkaa tarttui mukaan kengät.


Tällaiset saappaat kotiutin Eurokirppikseltä hintaan 4€. Vähän oli toisen kengän varressa jotain pientä tarhaa, joka lähti harjaamalla, sekä pientä kulumaa pinnassa, jolle ei pystynyt tekemään mitään. Mutta eivät kyllä olleet hinnalla pilatut, joten pieni kuluma ei haittaa. Kuluvathan nämä käytössä joka tapauksessa.

Manhattanin Kirppis-centeristä löysin söpösen söpöt korkokengät söpösen söpöllä nappikoristeella. Nämä olivat vähän hintavammat (13€), mutta näitä on korkolappujen kulumisesta päätellen käytetty ehkä kerran tai kahdesti. Lumet saisi jo sulaa, että näillä voisi töpsötellä ulkona..!


Loppukevennykseksi vielä Lisberthan sisäänrakennetun webcameran kanssa leikkimisen satoa: 


Ööh, juu.. Älykkyyteni on huomattavaa..! Kuten myös juurikasvuni..

Ei kommentteja: