sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Minihattuja

Joulu tuli ja meni, ja sain jopa hankittua joululahjat kaikille joille meinasin. Laitan postausta saamistani joululahjoista myöhemmin; sitten kun olen saanut kaikki. Osa kun odottaa vielä avaamistaan toisessa osoitteessa. Tässä postauksessa meinasin pikaiseen esitellä muutaman minihatun, jotka päätyivät ystävieni joululahjoiksi ja jotka askartelin itse polymorfista.

Halusin antaa kaikille jotakin omatekoista, joka muistuttaa antajaansa. Niinpä lahjat olivat hattuja, sillä yksi lempinimistäni on Hattu (joka taas tulee siitä, että käytän pikku hattuja).. Kukaan ystävistäni ei kuitenkaan ole sen tyylinen, että käyttäisi hattua hattuna, joten tällaisia luomuksia sain aikaan:

Roikkuvat korvakorut Nooralle. 
Tällaiset teen ehkä itsellenikin, eri värisenä tosin.


Tummanpunaiset nappikorvakorut Miralle

Parittajahattu (joksi Viivi tämän nimesi) avaimenperä Noora-vaimolle. 
Tarkoitus oli tehdä historiallinen hattu, 
mutta sain Nooralta lainaksi niin kirkkaan vihreää kynsilakkaa, 
että suunnitelma meni hieman uusiksi.

Avaimenperillä jatketaan. 
Sorsalippalakki Idalle. 

  Olkihattukaulakoru Elisalle.

Kaikki nuo näyttävät luonnossa paremmilta kuin kuvissa. Kamerani objektiivi ei sovellu ihan noin pienen ja läheltäkuvattavan ikuistamieen, eli tarkentaminen oli hankalaa. Siksi kuvat ovat huonolaatuisia, sumeita ja pimeitä.

Tällaisen mekon ostin viime maanantaina Undergroundista itselleni "joululahjaksi". Hintaa oli 50€. Aattona hyppelin tämä päällä. Rakastan tuota väriä ja mekon mallia! Vaikkakin veikkaan, että nuo olkaimet on ommeltava jossain vaiheessa hieman toisella tapaa. Nyt ne on tarkoitus sitoa niskan takaa, mutta silloin ne jäävät edestä tyhmästi rypylle.

Saa nähdä, koska saan toimeksi loihtia postauksen omista joululahjoistani :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on tuo mekko myös ja tykkään ylipaljon.

trollchild kirjoitti...

Hihi (: