maanantai 13. syyskuuta 2010

Viikonlopun viettoa II

Perjantaina...
Korkkasin kymmenennen päiväkirjani hieman apeissa tunnelmissa. J loukkasi jalkansa ja pelkäsin, että on sattunut jotain vakavampaakin. Ehdin jo panikoimaan vanhojen tansseistakin, vaikka niihin on vielä jonkin aikaa. Rikkinäisellä jalalla ei pahemmin tanssita, ja tähän hätään en enää löytäisi toista tanssiparia. Enkä edes haluaisi tanssia vanhoja kenenkään muun, kuin J:n kanssa.

Myöhemmin sitten selvisi, että kyllä sen jalan pitäisi vanhojen tanssien harjoituksiin mennessä parantua. Toki muutenkin hyvä, jos jalka paranee pian :) 

Ja älkää luulko, että tästä tulee tapa. En yleensä vilauttele päiväkirjatekstejäni näin julkisesti. Tuossa  pätkässä ei kuitenkaan ilmene mitään henkilökohtaista, joten sen nyt laitoin, tämän kerran.

Lauantaina...
Näin parhaan ystäni leffan merkeissä. Minulta löytyi kaksi vapaalippua, joten tarjosin toisen Julialle. Kävimme katsomassa Toy Story 3, dubattuna, muttei kolmedeenä. En tykkää kolmedeestä. Vihaan niitä laseja. Leffa oli ihan hyvä, vaikka nyyhkytin lopuksi... Nyyhkytän varmaan missä vain leffassa, paitsi Titanicissa. Minussa on varmaan jotain vikaa. 

Saavuttuani leffasta kotiin, aloin kirjoittamaan dramaturgia-kurssin lopputyön ekaa versiota. Sen pitää olla valmis vasta tiistaina, eli mikään kiire sillä ei olisi vielä ollut. Kaipa silti ihan hyvä, että sain sen tehtyä ajoissa. Olisi tosin ollut kiireisempääkin tekemistä. En ole kovin tyytyväinen tuohon tekstiini... Tästä puuttuu "selkeä draaman kaari" ja käännekohta, eikä päähenkilön muutos tule tarpeeksi esiin. Mutta njah, ehkä siihen lopulliseen versioon sitten...

Sunnuntaina...
Kävin toimittamassa J:lle Parane pian -suklaata. Ainakin hän vaikutti ilahtuneelta ja oli suklaasta kuulemma apua :) Illemmalla hyppelin vielä teatteriharjoituksiin viettelemään Jonathan Harkeria.

Ja mitä minun olisi pitänyt tehdä..?
Lukea Seitsemän veljestä maanantaiksi. Ehdin sivulle 119, ja sivuja on päälle kolmesataa. Hyvä minä!

2 kommenttia:

Aie kirjoitti...

http://peililasiprinsessa.blogspot.com/2010/09/seitseman-on-kaikkein-voimakkain.html
Kurkkaa ja piristy :>

trollchild kirjoitti...

Oih! :D Teenpä tunnustuksia heti kun ehdin :D