lauantai 4. syyskuuta 2010

Röyhelöitä

Bongasin tällaisen söpön paidan pyykkitelineestä. Tämä siis oli äidin, mutta nyt se on minun. Adoptoin sen. Paita on aika reippaasti liian iso (kokoa M), mutta korsetin kanssa tämä menee. Kaula-aukko on kuitenkin vähän turhankin paljastava... Kaula-aukon somisteeksi sopii niin täydellisesti tuo edellisen postauksen camee-rintaneula. Tuon valkoisen napitussuikaleen yläreunaan.

Paidassa on pitkät hihat, mutta se ei ole kamalan paksu, joten se on juuri täydellinen tähän aikaan vuodesta. Ei ole liian kylmä, muttei liian kuumakaan.

Tänään olen lukenut ahkerasti Edgar Allan Poen novelleja. Äikän kolmoskurssilla pitää lukea muutama vapaavalintainen novelli, ja tehdä niiden pohjalta tehtäviä. Ärsyttää. Kyllä se lukeminen vielä onnistuu ihan ilolla, mutta nuo tehtävät. Argh.

Novellien lisäksi pitäisi lukea Seitsemän veljestä. Täytyy tunnustaa, että sen lukemiseen minulla ei enää riitä innostus. Sitä paitsi, tuo isältä lainaamani painos hajoaa käsiin. Se on painettu 1922, eli se on aika todella vanha. Lukisin mieluummin jotakin muuta. Äikän kurssit rajoittaa, kun pitää lukea jotakin tiettyä niin, ettei haluamalleen lukemiselle enää jää aikaa. Typerää. 

Muutenkin ärsyttää tuo äikänkurssin järjestely. Tai no... Tuskin siinä mitään järjestelyä edes on. Ope ei ole tainnut tehdä minkäänlaista kurssisuunnitelmaa. Noista novellitehtävistäkään ei ole annettu mitään päivämäärää, että koska ne pitää palauttaa. Kuten ei tuosta Seitsemästä veljeksestäkään. En tiedä koska se pitää olla luettuna. "Sitten joskus" on sen verran epämääräinen deadline, etten saa toimeksi aloittaa, kun kuvittelen, että minulla on vielä paljonkin aikaa asian hoitamiseen.

Tiedän, mistä näkökulmasta minun kuuluu tuo lukea, mutten tiedä täytyykö meidän esittää ryhmässä tämä näkökulma koko luokalle vai miten... Vai luetaanko se muuten vaan. Mitä sitten kun se on luettu? AAARGH. 

En edes tiedä, mitä tulee kokeeseen. Ennen äikänkursseilla on aina kerrottu ajoissa, että tuleeko kokeeseen esimerkiksi kirjallisuusessee vai mitä -.- Tosin opettaja on nyt tällä kurssilla eri, kuin edeltävillä kursseilla.

4 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Kuulostaa oikein hyvältä kurssilta -_- ja itellä jäi Seitsemän veljestä kesken. Mutta ei se haitannut kun olin nähnyt teatteriversion niin tiesin pääpiirteittäin mitä tapahtuu niin pustyin kirjottamaan vastaukset kysymyslappuun :D

trollchild kirjoitti...

Nii no ku mun pitäs lukea toi Seitemän veljestä näkökulmasta "millaisia tarinoita/uskomuksia", ni ei oikee... Löydy mistää tyylii netistä tms... Enkä oo koskaa nähny sitä teatterissa tai mitään ni en pysty tollee soveltamaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Isä täällä, moi.

Meillä on 7 veljeksestä digiboksissa Turun kaupunginteatterin legendaarinen tulkinta vuodelta 1976.

Eikun katsomaan. Vaikka eihän se lukemista korvaa... Kröhöm.

trollchild kirjoitti...

Haa, voihan siitäkin apua olla :D Näillä näkymin en meinaan saa tuota huomiseksi kokonaan luettua... Oon sivulla 41 :D