keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Kirppiskierros ja kaulakoru

Maanantain suunnitelmiin ei vielä aamulla kuulunut kirpputorikierros, mutta serkkuni peruuttaessa tapaamisemme, nappasin Vipsun viihdyttäjäkseni. Tai no Vipsu nappasi minut. Olemme jo kauan suunnitelleet, että meidän pitäisi mennä yhdessä kirppikselle ostoksille, mutta suunnitelmat ovat kaatuneet aina joko raha- tai aikapulaan. Yleensä molempiin. Nyt sitten, melkeinpä hetken mielijohteesta, päätimme toteuttaa kierroksen heti koulun jälkeen. Emme tosin ehtineet kuin kahdelle kirpputorille.

Ekalta kirppikseltä (Kirppis-Center Manhattan), en löytänyt muuta ostettavaa, kuin Nemi 5 -kirjan, uutena. Maksoi 15€, joka on kirppiksellä aika iso raha... Tuo Nemi maksaa kyllä joka tapauksessa 10-15€, ihan sama mistä sen ostaa, joten päätin ostaa sen sitten tuolta. 

Sovitin kaksia superkivoja kenkiä. Toisien hintalappu oli juuri sen verran revennyt, ettei niiden hintaa nähnyt. Niitä en siis voinut ostaa. Toiset olivat valkoiset "hääkengät". Tosi nätit, mutta hintaa 17€, ja olivat kuitenkin aika kellastuneet... Lisäksi ne olivat hieman liian isot (kokoa 37)... Jaloillani on taas "hihhihhhii, kutistumme olemattomiin, emmekä sovi mihinkään kenkiin"-kausi. Kengänkokoni oli joskus 38-39, vuosi sitten se oli 37 ja nykyään se on 36-37. En ymmärrä, miten jalka voi kutistua! Todella tyhmää, kun on muutamat vanhat kivat kengät, joista olen kutistunut ulos, jos nyt niin voi edes sanoa.

Toiselle kirppikselle jouduimme kävelemään hyvin reippaasti  parisen kilsaa, että ehtisimme paikalle ennen sulkemisaikaa. (Onnekseen Viivi löysi tuolta ekalta kirpparilta itselleen toiset kengät, joilla oli parempi juosta perässäni.) Eurokirppikseltä löysin itselleni vaatteitakin.

Tämä huivi maksoi euron. Tässä on tuollaisella samettityyppisellä jotain koukerokuvioita. Huivi on hirmu käytännöllinen, sillä se menee sekä ihan perinteisenä huivina, että nauhana vyötärön ympärillä. Luulen, että tulen käyttämään tätä enemmän vyötäröllä. 

Huivin kaveriksi löytyi tällainen musta pitsihame. Hame on kokoa 40, joten se on minulle liian iso. Tässä on kuitenkin kaksi pitsistä, leveää nauhaa vyötärön sivussa, jonka kanssa tämän saa solmittua kireämmäksi. Kuvassa nauhat eivät näy, sillä ne ovat takana rusetilla. Kokonsa ansiosta tätä voi käyttää myös lantiolla, jos ei jaksa nostaa hametta nauhojen kanssa vyötärölle. Vyötärölle nostettuna tämä yltää polviin asti, lantiolla luonnollisestikin vähän alemmas. Hintaa 6€

Pitsiteema jatkuu paidan muodossa. Tämä väittää olevansa kokoa XL, mutta on kyllä minusta enemmänkin S tai M. Hintaa tällä oli 4€

Juuri ennen lähtöämme Vipsu bongasi minulle vielä kengätkin. Avonainen kärki ei ole ihan minun juttuni (olen tainnut siitä muutamaan kertaan mainita), mutta koska nämä eivät todellakaan olleet hinnalla pilatut, annoin kärjen näille anteeksi. Maksoivat vain 2€, ja ovat ihan hyväkuntoiset. 

Tiistaina kävin koulun jälkeen Vipsun kanssa Glitterissä ostamassa korun, jonka maanantaina sieltä rahattomana bongasin. Kävimme myös kauppahallissa, mutta sieltä minä en löytänyt mitään ostettavaa. 

Aivan ihana camee-koru, joka maksoi 10€. Tuo ketju on aivan tajuttoman pitkä, joten käytän tätä korua satiininauhan kanssa. Ketju menee johonkin muuhun koruun. Camee-korun ei kuulu roikkua navankorkeudella.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi mitä löytöjä! Minäkin käyn aina aika ajoin kiertelemässä Eurokirppiksellä, mutta en minä sieltä kyllä mitään tämänkaltaisia löytöjä ole tehnyt, valitettavasti. Sekin on aina niin tuurista kiinni, mitä satuuu löytämään.

trollchild kirjoitti...

Niin, mulle sattui tällä kertaa hyvä tuuri :D

Insanity kirjoitti...

Kirppiksiltä tekee kyllä loistavia löytöjä aina välillä! Tosin aina välillä kirppikset osaa olla täynnä ikivanhoja ja kulahtaneita vaatteita, että oikeestaan tuo löytöjen tekeminen on ihan tuurista kiinni :p

trollchild kirjoitti...

Jep, oli tuolla nytkin tosi paljon kaikkia vanhoja ällöjä rättejä, mutta onneksi löytyi noita käyttökelpoisiakin riepuja :P