torstai 12. elokuuta 2010

Tervetuloa kouluun

Äh, kesälomani oli aivan liian lyhyt. Etenkin, kun ensin on siitä puolet töissä ja toinen puoli menee totutellessa ajatukseen siitä, että nyt on kesäloma. Kun sitten vihdoin pääsin lomafiilikseen, koulu alkaa. Mahtavaa. Opiskelumotivaationi taisi jäädä vielä lomalle, ei nimittäin yhtään huvittaisi kuluttaa vapaa-aikaa läksyihin.
Tämän lukuvuoden kalenterikin on ihan tyhmä. Liikaa ykkösiä kannessa. Mielikuvitukseni ei riitä tuottamaan tuohon mitään viimevuotisen "Juhana Herttuan friikkitarhan" veroista piristettä. Ja tuollaisena se on tylsä. Tiedän, "ruti ruti, vali vali". Pitäisi kai olla vain tyytyväinen, että koulu ylipäänsä kustantaa meille tällaiset lukuvuosikalenterit. Kuten kuvasta näkyy, viimevuotinen oli  todellakin kovassa käytössä. 
Varsin turhan ensimmäisen koulupäivän jälkeen suuntasin Cybershopiin noutamaan tilaukseni. Edellinen koululaukkuni hajosi käsiin. Sitä oli korjattu varsin useaan kertaan ja se alkoi olla jo likainenkin. En viitsinyt heittää rikkinäista laukkua pesukoneeseen hajoamaan lisää, joten päätin ostaa uuden. Vanha laukku palveli minua kolmisen vuotta ja olin siihen niin rakastunut, että ostin uuden melkein samanlaisen. Vain tuo taskun kuva on erilainen kuin edellisessä laukussa.  Hintaa 28€

Ei ehkä ole kovin vaikea uskoa, ettei Vipsun ja Nooran ollut lainkaan hankalaa houkutella minua Skanssiin ostoksille. Cybershopin jälkeen suuntasimme siis sinne. Skanssi on melko kuiva paikka, ei siellä ole edes Heseä. Ei sillä, että sitä kaipaisin, mutta yleensä Heseä löytää melkein kaikkialta...

Accessorize, ihana kauppa! Törmäsin siihen ensimmäistä kertaa Lontoossa, sitten Helsingissä, ja nyt se on näemmä ilmestynyt jo tänne tuppukylä-Turkuunkin. Mietin hyyyyyyvin pitkään, ostanko tämän hatun vai en, hinta oli nimittäin erittäin suolainen. Ylipuhuin itseni. Palkka on tilillä, hattu on ihana, se on aivan minun näköiseni, "tarvitsen" sitä. Pakko se oli saada. Kiikutin kaunokaisen kassalle. 
Löytyi tuosta asusteiden ihmemaasta muutakin. Tiensä kassalle löysi myös tämä 14 erkkiä maksanut avainkoru. Katselin pitkään myös eräitä kellokorvakoruja, mutta ne jätin ostamatta. Jostain oli karsittava. Accessorize kun ei loppujen lopuksi ole mikään kovin halpa kauppa.

Ei kommentteja: