torstai 19. elokuuta 2010

Pääasioita

Edellisessä postauksessa esittelemäni vaatehärvelin kaveriksi väkersin tällaisen rusetin. Kangasta jäi vieläkin pikkuisen, mutta heitin lopun pois. Ei siitä saisi enää mitään isompaa, enkä aijo tehdä miljoonaa hiuskoristetta. Tämä rusetti saa riittää. Kiinnitin rusetin vanhaan pinniin, joten tämä on hyvin helppo ja nopea laittaa päähän ja ottaa pois.

Ruutumekosta jääneestä kankaasta syntyi myös rusetteja. Nämä kiinnitin hiuspompuloihin. Sopivat parhaiten saparoihin, mutta kaipa näitä voi letinkin päässä pitää. Tätä ruutukangasta on vielä jäljellä pieni suuri pala. Siis liian pieni mihinkään isompaan juttuun, mutta liian suuri pois heitettäväksi. Harkitsin laittavani tätä kangasta vielä johonkin laukkuun. Kaikkea tätä ruutukamaa (mekko, rusetit, laukku), ei kyllä voi samalla kerralla laittaa päälle, etten yliruuduta itseäni. 
Tuli myös todettua, että matikan- ja äikäntunneilla "luovuuteni" pääsee vauhtiin. Pari postausta aijemmin ruikutin sitä, ettei tuosta kalenterin kannesta saa tuunattua mitään samankaltaista kuin viimevuotisesta. Sai siitä sittenkin. Tarvittiin vain vähän tylsyyttä. Tällä mennään nyt tämä lukuvuosi. Saa nähdä millainen kansi ensi vuoden kalenteriin tulee.

4 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Voin spoilata :) Seuraavassa kannessa tulee olemaan (jos samaa sarjaa jatketaan) 11 ja 12 ;)

trollchild kirjoitti...

Niin, totta, mutta saa nähdä millaisiksi ne 11 ja 12 muuttuvat :D

Viiiuviu kirjoitti...

ja kenen idea haaremi oli.. ;PP

trollchild kirjoitti...

Taisi olla henkilön nimeltä Vipsutin <3