lauantai 3. heinäkuuta 2010

Viikonlopun viettoa

Perjantai

Töiden jälkeen kipaisin kotona, lisäsin vähän meikkiä ja laitoin itseni kuntoon. Tämän jälkeen menimmekin Viivin kanssa Turun Keskiaikaisille markkinoille. Keskityimme lähinnä kojujen kiertelyyn, ohjelmanumeroiden katseleminen jäi vähemmälle. Valitsin lievästi huonot kengät Suurtorilla talsimiseen (12cm korko + mukulakivetys = ei hyvä), ja roikuinkin enimmäkseen Vipsuttimen käsivarressa pysyäkseni pystyssä.

Markkinoilta tarttui mukaan kaksi korua. En osannut päättää, kummasta pidin enemmmän, joten ostin molemmat. Hintakaan ei ollut kovin paha, 6€/kpl. Sitä paitsi, en omista entuudestaan yhtäkään punakivistä kaulakorua (korviksia kyllä löytyy), joten oli jo aikakin hankkia pari sellaista.Kävimme myös jätskillä ja eksyimme samalla reissulla Glitteriin. Siellä olisi ollut alennusmyynnitkin, mutta en löytänyt aletuotteista mitään kivaa. Korvikset ja hiuspannan kuitenkin ostin.

Tällainen söpöliini. Tykkään hirmusti käyttää pantoja. Olen todella laiska laittamaan hiuksiani pesua ja harjausta enempää, pannalla saa nopeasti ja vaivattomasti hiuksiin jotain piristettä. Hinta oli muistaakseni kahdeksan tai seitsemän euron tienoilla. Katsoin ensin samanlaista pantaa mustana, mutta liila näkyy paremmin mustista hiuksistani ja oli muutenkin nätimpi. Pannan kaverina kassalle lähti tämä kolmen setti helmikorvakoruja. Olen kyllä aivan varma, että joskus sekotan vahingossa nuo valkeat ja kermanvaaleat helmet keskenään... :D

Perjantai-ilta jatkui riisikakku-piknikin muodossa jokirannassa. Ilman viiletessä muussasimme jalkojamme (lue: kävelimme) ympäri keskustaa. 


Lauantai

Vaihdoin vähän maisemaa. Lähdin isän kanssa Vammalaan vanhan kirjallisuuden päiville. Se on minulle melkeimpä  joka vuotinen perinne. Olen vauvasta asti ollut siellä lähes joka vuosi, lukuun ottamatta yhtä kesää (olisiko ollut 2008?)

Itse tapahtumahan järjestetään Sylvään koululla, mutta myytäviä kirjoja löytyy myös torilta, sekä tietenkin ihan kirjakaupoista. Harvemmin löydän siitä koulun suuresta tungoksesta mitään ostamisen arvoista. Ihmisiä on niin paljon, ettei sen kauempaa bongaamansa jutun lähelle pääse millään tai jos pääsee, litistyy ihmismassaan.


Libba Bray - Kauhun ja kauneuden valtakunta
Lainasin tämän Viiviltä joskus, ja tykästyin. Tämä löytyi Info-kirjakaupan "Kirjakellarista" vitosella. Oikeastaan tuo Kirjakellari on mulle sellanen paikka, mistä löytyy melkein joka vuosi jotain. Siellä sitä kamalaa tungosta ei ole, niin pystyy katselemaan ihan rauhassa. 


J.R. Ward - Pimeyden rakastaja  ja J.R. Ward - Ikuinen rakastaja
Vampyyritarinoita..! Näitä katselin täällä Turussakin Suomalaisessa kirjakaupassa, mutta jätin silloin ostamatta. Takakannet herättivät mielenkiintoni, ja olen myös kuullut huhua, että nämä olisivat hyviä kirjoja. Nämä löytyi ihan sieltä koulutalosta, mutta yläkerrasta uusien kirjojen puolelta, jossa väkeä on vähemmän. Hintaa oli 15€/kpl. Odotan, että saan nuo Lordi John -kirjat luettua, että voin siirtyä näihin!

Ja ai että inhoan tätä Bloggerin kuvien asettelujuttua. En vaan osaa. Kuvat on ihan tyhmässä kohtaa, ihan tymän kokoisia ja argh.

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Noi vampyyrikirjat on kyllä tosi hyviä! Mitäs pidit niistä, ootko lukenut jo?

trollchild kirjoitti...

Olen lukenut, jäin koukkuun :D Odotan innolla, josko niille tulisi jatkoa :D