keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Näin käytät palkkasi

Noora villitsi minut jälleen kerran tekemään vähän ostoksia. Mutta kaipa se on ihan sallittua, kun kesätöistä on palkka tilillä. Kaikkea palkkaani en tosin meinaa käyttää, mutta täytyy sitä nyt hieman itseään hemmotella :)

Kengät löytyi Andiamosta oikeastaan puhtaana heräteostoksena. Aamulla kotoa lähtiessäni en todellakaan suunnitellut ostavani kenkiä... Olen kuitenkin halunnut ja melkeinpä tarvinnutkin tämän tyyppisiä kenkiä jo jonkin aikaa. Hintaa näillä oli 60€, mutta ovat sentään aitoa nahkaa ja Vagabond-merkkiset. Olen minä ennenkin kengistä tuon verran maksanut, joten ei tuo ole vielä edes paha.

Helmet ostin Glitteristä. Valkoiset helmet eivät olleet heräteostos, tiesin palaavani kaupunkireissun jälkeen kotiin näiden kanssa. Hintaa valkoisilla oli 8€. Mustat olivat halvemmat, vain 4€. En kyllä ymmärrä mistä syystä. Mustien helmien lukko on paljon kestävämmän oloinen kuin noiden valkoisten, ja muutenkin nuo mustat vaikuttavat parempilaatuisilta... 

Tuleva päiväkirja maksoi Suomalaisessa kirjakaupassa 4€. Ihastuin tuohon kuvioon. Olen pitänyt päiväkirjaa vuodesta 2003. Ärsyttää vain, etten silloin joskus pahemmin välittänyt minkä näköiseen vihkoon päivistäni kirjoitan, joten alkupään päiväkirjat näyttävät rumilta hyllyssäni. Nykyään valitsen  päiväkirjani ulkonäön tarkemmin. Söpöt/hienot/kauniit päiväkirjakäyttöön soveltuvat vihot ovat yksi heikkouteni, kenkien lisäksi. Tämä ei nimittäin ole ainoa "jonossa" oleva vihko :D

Kirjahyllyni sai taas lisää täytettä, vaikkei siihen oikeasti saa enää millään mahtumaan mitään... Elän kuitenkin siinä toivossa, että saisin tämän arteen siihen vielä tungettua. Tällainen "kirjapari" löytyi Akateemisesta kirjakaupasta -60% alennuksella, jolloin hinnaksi jäi enää 11€. Visuaalisesti nämä on ihanasti kuvitettu, ja mitä nyt kaupassa ehdin vähän lueskelemaankin, niin sisältökin kolahtaa.

Näiden kuvitettujen ostosteni lisäksi ostin Eurokankaasta ompelutarvikkeita: kahdeksan nappia, kuusi metriä satiininauhaa ja metrin puuvillavinonauhaa. Vinonauhaakin olisin oikeastaan tarvinnut sen 6 metriä, mutta koska sitä ei ollut niin paljoa, tyydyin nyt alkuun metriin. Mekon helma jää siis vielä toistaiseksi viimeistelemättä, mutta sen ehtii myöhemminkin. Teen nyt alkuun yläosan valmiiksi.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ui, varsinkin tuo päiväkirja ja nuo alimman kuvan kirjat sykähdyttivät heti meikäläistäkin, nam! <3

trollchild kirjoitti...

Hih :D Niinpä, nam :)

Hanna Roslöf aka Lilith Evoly aka Lilli kirjoitti...

Mikä tuon toisen kirjan nimi on? Näyttää niin paljon tuo kansi samalta sarjalta kun nämä Dragonologiat, Velhologiat, Piratologiat ja muut logia kirjat joissa on paljon kivaa yllätystä :) ("lastenkirjojahan" ne kait on. Mutta iteltä löytyy melkeenpä kaikki ja uusia haluan :) Ne on niin ihania!)

trollchild kirjoitti...

Juu, tiedän mitä kirjoja tarkoitat. Tuo on nimeltään Lumoojien sukua, ja "kuuluu yhteen" tuon Pieni noita -kirjan kanssa (olivat siis jo kirjakaupassa samassa paketissa).