perjantai 23. heinäkuuta 2010

Jämäpalahame II

Laatikossa pitkään lojunut ruskea kankaan pala päätyi hameeksi. Koristeeksi se sai tuon ruskean heräteostospitsin, jonka ostin huhtikuussa (x)... Vyötäröllä on kuminauhaa (kuten kuvasta näkyy). Tämä on toinen koskaan tekemäni kuminauhavyötäröinen hame... Yleensä suosin vetoketjua, mutta tämän kohdalla kuminauha oli paaaaaaljon nopeampi ja kätevämpi.

Tämä on omaan makuuni vähän liian kapea, helman ympärysmitta on vain puolitoista metriä. Tämän mallisissa hameissa olen tottunut noin kolme metriä leveään helmaan... Olisin tehnyt tästäkin kolmemetrisen, jos vain kangasta olisi ollut tarpeeksi, mutta kun ei ollut (tai olisi ollut, mutta hameen pituus olisi jäänyt melko olemattomaksi). Hyvä puoli tässä kapeammassa helmassa tosin on se, että se ei nouse tuulessa niin herkästi korviin. Sainpa vieläpä laitettua tuota pitsiä tuohon kaksi kerrosta,  helma näyttää kivemmalta noin, kuin mitä vain yhdellä pitsikerroksella.

En ole yhtään varma, tulenko käyttämään tätä missään. Korsetin kanssa tuo voisi näyttää ihan kivalle, mutta muuten en tiedä... Ruskea ei ole ihan minun värini... Näen tämän myös jonkin valkoisen söpistelypaidan kaverina, mutta valkoinenkaan ei ole minun värini, ainakaan paidassa.

Jokainen ansaitsee Lotus-hetken...

Olin Vipsuttimen ja hänen perheensä kanssa Merikarvialla landepaukkuilemassa 16.-19.7. Tarkemmin sanottuna olimme jossakin hieman pienemmille lapsille suunnitellulla maatilalla asuntovaunun kanssa. 

Ekana päivänä sotkimme itsemme ja vaatteemme sähläämällä heinäladossa ja kauralaarissa. Se oli kyllä hauskaa, mutta vaatteiden osittaisen tuhoutumisen takia emme ottaneet uusintaa  muina päivinä. Viivin mekosta kun tuli aika... mielenkiintoinen.. ja omat vaatteeni olivat täynnä kauraa, heinää ja pölyä. Kiva sitä töhnää nyppiä yksi roska kerrallaan pois vaatteista... (Mukana oli siis vaatteet, jotka saavatkin vähän sotkeentua, mutta ei mielellään tuhoutua kokonaan)

Loput päivät kulutimmekin lampaiden liikaruokkimiseen ja maton kutomiseen kangaspuilla (niin että paikan pitäjä joutuu vaihtamaan puolalangat piakkoin... Teimme molemmat varmaan valehtelematta kolmisen metriä mattoa). Uituakin tuli pariin otteeseen. Vesi oli melko humuspitoista(?) ja sai aikaan "ihanan" feikkirusketuksen (tosin aidomman näköisen, kuin mitä itseruskettavilla voiteilla saa aikaan).

2 kommenttia:

Hanna Roslöf aka Lilith Evoly aka Lilli kirjoitti...

Missä tarkalleen olitte Merikarviassa? Iteki haluun mennä syöttämään lampaita, mellastamaan latoon ja kutomaan kangaspuilla! :)

trollchild kirjoitti...

Se oli joku "Koivuniemen herran Muumaa". Sen tarkempaa sijaintia en osaa sanoa :P