perjantai 18. kesäkuuta 2010

Pitsiä ja pilkkuja

Päätin kesätöistä aiheutuvasta jatkuvasta väsymyksestä huolimatta hoitaa hieman sosiaalisia suhteitani. Niinpä kutsuin Nooran kanssani shoppailemaan. Siitä onkin pitkä aika, kun olen viimeksi kunnolla ostellut mitään (tai ainakin väitän itselleni niin). Kannoin kotiin neljä uutta vaatekappaletta, ja niiden lisäksi mukaan tarttui myös kaksi kirjaa ja kaksi leffaa.

Aloitimme ostoskierroksen Kirjatorilta. Ostin tuon Anna Godbersenin kirjoittaman Huumaa -kirjan lähinnä tuon kannen perusteella... Lopullinen ostopäätös syntyi kuitenkin takakannen tekstin takia (siinä mainittiin romanssi, mystiikka ja historialliset puitteet, joten...). Hintaa oli 12 €

Kaikki Narnian tarinat sisällään pitävä tiiliskivi löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta. Maksoi 15 €. 

Kirjaostosten jälkeen kävimme Arnoldsissa (taas) syömässä, ja koska H&M on ihan Arnoldsin vieressä, eksyimme seuraavaksi sinne. En ole ikinä ostanut henkkamaukasta neljää asiaa samalla kertaa, ja nyt taas. 


 Minuun iski jokin pilkkurokko, sillä ihastuin tähän pilkulliseen kesämekkoon välittömästi. Kangas on ihanan kevyttä ja ohutta. Tämän kanssa saattaa siis pärjätä kesän kuumimpinakin aikoina läkähtymättä kuoliaaksi.

Tuo vyö ei siis kuulu tähän mekkoon. Mekko näyttää kuitenkin paremmalta jonkin vyön kanssa.

Olinkin jonkin pilkullisen tarpeessa. Lontoosta ostamani söpö käsilaukku omaa pilkullisen rusetin, ja se onkin ollut ainoa omistamani pilkullinen asia. Laukussa on myös vähän punaista. Tarvitsen punaisen vyön.

Hintaa oli 15 €Pilkkuvillitys jatkuu hameen muodossa. Tämäkin mukavan kevyt ja ohut. Hintaa 10 €

Tämä oli päivän kallein ostos, 20 €. En kai osaa valokuvata pitsisiä vaatteita, sillä tuo näyttää tuossa kuvassa järkyttävältä mustalta rievulta. Oikeasti tuo on nätti ja söpö. Siinä on siis pitsiä sillä lailla kerroksittain. 

 Vielä tummanharmaa hame hillityllä koristelulla. Hintaa 10 €

Leffat  Ylpeys ja ennakkoluulo ja Kultainen kompassi lähtivät mukaani Sokoksen löytökorista. Tiedän, että meillä on jo kyseiset leffat. Ostin tuplakappaleet, koska haluan nämä omaan leffahyllyyni sitten, kun muutan pois vanhempien nurkista. Nyt kun ei vielä tarvitse vuokria tai ruokia maksaa, voin käyttää rahaa leffojen, kirjojen ja vaatteiden hamstraamiseen. Hinta näillä oli yhteensä 11 €.

4 kommenttia:

Chastel kirjoitti...

Mukavaa, että siirryit bloggerin puolelle, täältä blogiasi on helpompi seurata. :) Ja hieno taustakuva!

trollchild kirjoitti...

Niin, siirryinkin tänne lähinnä juuri siksi, että minun on helpompi seurata muiden blogeja ja muiden minun blogia :D

Julbero kirjoitti...

Mä varastan sulta ton pilkullisen hameen. Varo vaan!! <3

trollchild kirjoitti...

Etkä varmasti! Osta oma :D