lauantai 5. kesäkuuta 2010

Päättäjäiset

asu
 En olekaan aikaisemmin laittanut blogiini "päivän asu"-kuvaa. Siihen on kaksikin syytä:
1) ei ole ketään, joka kuvaisi vaatteet päälläni
2) harvemmin olen omasta mielestäni pukeutunut niin erikoisesti, että asukokonaisuutta kannattaisi esitellä täällä

Lukion eka vuosi on mulla nyt sitten takana, ja päätin sen kunniaksi "repäistä" ja esitellä koulun päättäjäispäivän asuni. Päivän vaatteet ovat kyllä melko samaa kamaa kuin arkisinkin. Ja heh... kuvan vahva sivuvalo saa minut näyttämään kaljulta.

Nuo liilat/pinkit kuiturastat ovat kiinni saparoissani miljoonalla hiuspompulalla (niiden letittämiseen kiinni olisi mennyt liikaa aikaa), ja pompulaviritelmäni ovat piilossa kahden paksumman hiusdonitsin alla. Nämä paksummat hiusdonitsit ovat eri paria, koska en omista kahta samanlaista. Pitäisi ehkä hankkia... 

Kaulassa on tuo avainkoru, jonka esittelin täällä joskus. Korvissa on pienten hopeisten pallojen ja rustolävistyksen lisäksi melko massiiviset Glitteristä ostetut korvikset, jotka olen esitellyt täällä monen monen monen monta kuukautta sitten. Eivät vain näy kuvassa.
Mekko on H&M:stä, liilamusta pitsimekko. Joka tosin kuvassa näyttää ihan vain mustalle... Mekon päällä on vielä Ellokselta ostettu musta bolero.

Kengät eivät näy kovin hyvin, kun kuva on siltä osin niin pimeä. Nuo ovat kuitenkin yksi suurimmista rakkauksistani. Dorothy Perkinsin söpistelykengät, jotka ostin vuosi sitten Lontoosta. Noilla oli alkuun tosi paha kävellä, mutta nykyään ne ovat jalassa erittäin miellyttävät. Näyttävätkin söpöiltä. Korkoa niissä on ehkä 6-7cm ja edessä on ihana söpö röyhelö.

Tämän näköisenä siis juhlistin kesäloman (lue: kesätöiden) alkua, sekä serkkuni ylioppilasjuhlia. 

6 kommenttia:

Insanity kirjoitti...

Ompa soma asu! Etenkin tuo avainkoru on aiivan ihana. Törmäsin blogiisi ensimmäistä kertaa, niin en tuosta avainkorusta ole lukenutkaan aiemmin. Ootko tehnyt sen itse, vai ostanut jostain? :)

trollchild kirjoitti...

Kiitos :) Avain löytyi äidin varastoista mustaksi maalattuna (hän maalasi niitä joskus jotakin käsityötään varten). Pujotin sen sitten tuohon satiininauhaan ja siitä tuli kaulakoru :)

Insanity kirjoitti...

Kiva idea! Näyttävä koru puoli-ilmaiseksi :)

trollchild kirjoitti...

Niin, ja kun tuota satiininauhaakin oli jostain ompelutyöstä jäänyt yli juuri sopiva pätkä, ettei tarvinnut sitäkään erikseen korua varten ostaa :P

Leena kirjoitti...

Vähän olet söpö <3 Toivottavasti sulla ei oo jo menny hermo näihin mun kommentteihin. Poden tosi tylsää iltaa yksin kotona, joten päätin lukea sun blogis kokonaan ja olen ihan just valmis, liian vähän tekstejä on ainut miinuspuoli xD

trollchild kirjoitti...

Hihii, kiitos :)

Ei mene hermo, se on kiva vaan kun tulee kommenttia :D Vähän kyllä ihmetyin, kun sähköpostissa jätti määrä ilmoituksia uusista blogikommenteista :D