perjantai 21. toukokuuta 2010

Perjantaishoppailua

perjantain ostokset
Olinpa ystäväni Nooran kanssa keskustassa viettämässä perjantaita. Tässä tämän päivän ostokset. Lisänä vetoketju ja sirkkoja (sellaisia kankaaseen laitettavia metallisia rei'än ympäryksiä, jos joku ei tiedä), ne eivät vain olleet riittävän esteettisiä tähän kuvaan :P 

Kehykset ostin Anttilasta. Tarvitsen Elenan ottamalle hienolle kuvalle kehykset.  Kuva ei nyt päässyt esiteltäväksi, sillä se on tuolla kymmenisen kilometrin päässä. Ajattelin ensin jotain krumeluurisia hienostokehyksiä, mutta tarkemmin ajatellen yksinkertainen musta sopii huoneeseeni paremmin. Kehykset ovat postikorttikokoa, kuten tietysti niihin tuleva kuvakin. Nämä olivat alennuksessa, ja maksoivat vain kaksi euroa. 

Kangas tuli oikeastaan heräteostoksena mukaan. Etsin eurokankaasta lähinnä jotain tuhtia, muttei liian tuhtia, puuvillaa. En löytänyt mieleistä, mutta sen sijaan tämä vähän ryppyinen kangas oli niin kevyen ja mukavan oloinen, että haluan siitä välttämättä itselleni pitkän hameen. Ostin kangasta kaksi metriä. Hinta taisi olla jotain 5,90€/metri. Täytyy kyllä laittaa alle kerros jotain muuta kangasta, sillä tämä kuultaa valoa vasten hieman läpi. 

Kenkiä ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Nämä suloiset kaunokaiset tarttuivat mukaan Indiskasta. Totesin heidät tarpeellisiksi, sillä vakikäyttöballerinani alkavat  jo näyttää vähän kärsineiltä. Nämä ovat yksinkertaiset, mutta tuohon kuvioon ei voi olla tykästymättä. Hintaa näillä oli 20€. 

Sukatkin söpöilivät minulle Indiskassa. Ovat vähän tuhdimpaa "kangasta", kuin vuosi sitten Lontoosta ostamani yli-polven-sukat (jotka ovat kyllä edelleen ehjät, mutta joiden puolesta joudun kovasti pelkäämään), joten katsoin sopivaksi maksaa näistä se 10 euroa, mikä näiden hintana oli. Ihastuin tuohon rusettiin. Yksinkertaista, mutta söpöä. 

Sovitin Indiskassa erästä mekkoa, ja valkoista pitsikoristeista paitaa. Mekko näytti vielä henkarissa ihan nätiltä, mutta päälle puettuna se istui jotenkin hirmu huonosti. Sillä oli tosin hintaakin 35 euroa, joten ehkä ihan hyväkin, etten sitä huolinut. Valkoinen paita/toppi oli ihan supersuloinen. Olisin ostanut sen oikopäätä, jos se olisi ollut musta. Valkoinen saa minut näyttämään niin ruskeaihoiselta, etten siksi oikein riemastu valkoisesta paidan värinä.

Ei kommentteja: