keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Liikaa turhaa asiaa

vappukuva
Aloitanpas tällaisella kuvalla. Nuo kukat sain teatteriesityslahjaksi sunnuntaina. Minun ja äitini kukkienhoitolahjoilla on varmasti helppo uskoa, että tuo ressukka on jo melkein kuollut. Itse kukat ovat vielä ihan kunnossa, mutta lehdet ovat kuivuneet.

Taustalla näkyvän serpentiinin kautta voidaankin vetää aasinsilta aiheeseen vappu. Kokoonnuimme porukalla yhden ystäväni luo. Homma toimi nyyttärimeiningillä, eli jokainen toi jotakin syötävää. Minun tuomani domino-keksit eivät ihan menneet kaupaksi. Olivat kai liian täyttäviä, kun oli niin paljon muutakin syömistä... Ohjelmassa oli sitten lähinnä syöminen ja yleinen juoruilu. Kun sokerihumala oli riittävän vahva, ajauduimme laulamaan Singstaria. Onnekseni minä olin sen verraan äänetön (lue: kurkkukipuinen), että pystyin syyttämään kehnosta laulutaidostani flunssaa. Kuvamateriaaliakin vapunvietosta olisi, mutta koska Totti-Mikael (kamerani), ei ollut pirskeissä mukana, kuvat ovat Nooran kameralla, eikä hän ole vielä toimittanut kuvia minulle. Ja tuskinpa niissä mitään julkaisukelposta edes olisi.
kirja
Perjantaina iski tarve käydä ostamassa liikuntaan sopivat housut (joista en laita kuvaa, kun ovat vaan ihan tavalliset ällö-lökärit), ja samalla tuli käväistyä Kirjatorilla. Sieltä löytyi jatko-osa jo aijemmin ostamalleni kirjalle Lordi John ja veitsenterän veljeskunta. Sarjan ensimmäinen osa Lordin yksityisasia puuttuu vielä. Tämä kirja maksoi Kirjatorilla 12 euroa, Suomalaisessa olisi ollut jotain 40 euron tienoilla.
korvikset
Perjantaina kannoin kotiin myöskin myöhässä saadun synttärilahjan: korvikset. Nämä ovat oikein kivat :)
lasit
Eilen taasen kotiutin muutamat juomalasit, jollaisiin törmäsin vappuna kaverini luona. Kaverini laseissa oli jokaisessa eri kaupunki, mutta minä tyydyin ostamaan Kodin Ykkösestä kolme lontoo- ja kolme pariisimukia. Kaikista "tarjolla olleista" laseista en edes tiennyt, mikä kaupunki niissä oli, ja jotkut kaupunkiprintit eivät muuten vain miellyttäneet. Tulevasta keittiöstäni taitaa tulla Lontoo ja Pariisi -teemainen... Nyt löytyy näiden lasien lisäksi jo Harrods-teepurkki (voi siihen muutakin laittaa kuin teetä), kaksi lontootaulua, ja Eiffel-torni. Tällä hetkellä nämä lasit ovat koristeena kaappini päällä.

Tänään tein ensi vuoden kurssivalinnat. On kyllä tulossa hirveitä tappojaksoja, mutta kaipa niistä selvitään. Olen kyllä vähän hukassa kirjoitettavien aineiden kanssa. Haluaisin kirjoittaa osan aineista jo kolmosvuoden syksyllä, mutta en saa mistään aineesta kaikkia kursseja käytyä siihen mennessä. Taitaa jäädä kaikki kuusi ainetta (hissa, psyka, pitkä matikka, pitkä/lyhyt enkku, lyhyt ruotsi ja äikkä) kolmosen keväälle. En kyllä tiedä miten jaksan/pystyn kirjoittamaan kaiken silloin. Täytyy varmaan käydä tässä joku päivä ruikuttamasta tästä opolle...

Ei kommentteja: