keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kolmen koon kaupunkikiertely II

Miksi aina kaikki ostamani asiat ovat k-alkuisia? Tänään tuli nimittäin ostettua kengät, korvikset ja kidutusväline (muahhahhhaaa!). Okei, oikeastihan tuo kidutusväline on e-alkuinen, epilaattori nimittäin. Toisaalta taas kyseinen vehje tunnetaan myös karvanpoistovehkeenä, joka sekin on k-alkuinen.
 
Pääsimme tänään koulusta jo yhdeltätoista jonkun opettajakoulutuksen takia. Meiltä jäi  kouluruokailu väliin ("kahden kalan keitto" ei herättänyt kuolantuotantoani. Oltaisiin sitä paitsi päästy myöhemmin jos olisimme käyneet koulussa syömässä). Menimme siis Kopiksen Arnoldsiin syömään bagelit. Kopiksessa sijaitsee myös eräs hyvin vaarallinen kauppa nimeltään DinSko, josta jokin aika sitten bongasin superihanat ja herkullisenväriset kengät (taisin niistä täälläkin mainita). Hihkaisin sitten kaverille että "hei käydään tossa kattomassa onko mun kengät jo tullu alennukseen". Olivathan ne. Alunperin 45 erkkiä maksavat kengät maksoivat nyt 25 erkkiä, joten katsoin sopivaksi ottaa heidät tänään kotiin.
kengat
Neiti Shoe (taustalla), jo jonkin aikaa sinkkuelämää viettänyt kenkä, löytyi hyllystä. Yhdessä myyjän kanssa tilasimme Deittipalvelu Kenkähissistä sille parin. Neiti Shoe ja Herra Sko (etualalla) ihastuivat toisiinsa heti ensisilmäyksellä ja toimivat loistavasti yhdessä. Tämä pariskunta nauttii yhteisistä aamu-, päivä-, iltapäivä,- ilta- ja yökävelyistä.

Kipaisimme myös pikaiseen H&M:lla, koska olin bongannut sieltä kivat rintsikat. Siellä ei valitettavasti ollut kokoja jäljellä, joten blah... Siirryimme JC:lle, josta kaverini etsi toppia. Minä tarkistin huolellisesti koruvalikoiman ja kannoin sitten kassalle söpöt siipikorvakorut.
korva
Siivenmalliset korvikset, joissa jotain muovitimantteja. Maksoivat 4,90€. Huomatkaa kuvasta myös ihastuttava juurikasvuni, jota en ole ehtinyt värjäämään vähään aikaan... Hiukseni sojottavat näemmä missä sattuu. Pääasia että korvis näkyy :D Pahoittelen ällöttävää ihoani, yritin ensin kuvata korviksen lattiaa vasten, mutta korvis pääsi paremmin oikeuksiinsa korvassa.

Ei kommentteja: