keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Lempihame(ko?)

Kun sitä lempihametta ei vaatekaapista löytynyt, päätin ratkaista ongelman ostamalla sellaisen. Näin tänään pitkästä aikaa parhaan ystäväni, lompakonkevennystunnelmissa. Minun ostoslistallani luki "lempihame" ja ystäväni listalla kengät.

Aloitimme ystäväni kengistä. Hän löysi Dinskosta etsimänsä. Minä taas bongasin ihanat kengät (liilat korkokengät piikkikorolla, hinta 45€), jotka jätin ostamatta. Käytetääs nyt noita muita kenkiä ennen, kuin ostetaan uusia. Sitä paitsi, elän toivossa, että nuo tulevat joskus alennukseen. Katsoin myös eräitä toisia kenkiä (ihan ylikorkealla korolla), jotka olivat alennuksessa, hintana enää 20€. Vipsuttimella on kuitenkin samanlaiset, eivätkä ne edes näyttäneet kovin hyvältä jalassani, joten nekin jäivät kauppaan.

Sen jälkeen kolusimme huolellisesti H&M:n. Ostin yhden melko tavallisen t-paidan, jonka hihoissa on vähän rypytystä. En jaksanut  nyt valokuvata sitä, kun siinä ei ole mitään ihmeellistä. Ihan tavallinen paita vain. Tämän jälkeen herkuttelin Arnoldsilla bagelin (ne on poistaneet valikoimasta paahtopaistin, ei kiva).
takkinen
Takkiahan minun ei pitänyt ostaa, mutta bongasin tämän jo eilen Lindexiltä, ja tänään ihastuin siihen vielä syvemmin. Tykkään tästä kovasti, joten annan tämän heräteostoksen hintoineen (40€) itselleni anteeksi. Ainakin tämä tulee käyttöön. Kuva ei kyllä tee tippaakaan oikeutta tuolle takille...
lempihame
Tämä "lempihame" tarttui mukaani Rockgootista. Ei tuo kyllä varmaankaan ihan lempihameeni ole, mutta ainakin hyvin vahvoilla. Siitä huolimatta tämä on huominen Tapaus-hameeni. Tämä on söpö. Alkuperäistä hintaa tällä oli 49€, mutta tämä oli alennuksessa, ja hinnaksi jäi "vain" 39€.

Tänään oli jalassa uudet kaunokaiseni, siis ne kengät, jotka edellisessä postauksessa esittelin. Ei niillä loppujen lopuksi ole kamalan hankala kävellä, paitsi hiekalla. Myös alamäet ja portaat alaspäin menevät vähän hitaasti, mutta tasaisella ne ovat oikein mukavat. Ne ovat myöskin hyvin vahvasti nousemassa lempikengikseni, mutta taidan silti laittaa huomenna jotkin muut.

Ei kommentteja: