tiistai 23. maaliskuuta 2010

Turska päähän ja teatteriin!

Kävimme tänään Vipsuttimen kanssa leffateatterissa.  Alice in Wonderland, tietenkin. 

Se ei ollut tarina siitä Liisasta, jonka minä olen lapsuudesta asti tuntenut, mutta tykkäsin leffasta silti. Loppu tosin oli melko kökkö ja juoni muutenkin kaupallinen. (VAROITUS, sisältää juonipaljastuksia) Ei sitä söpöä pahisliskoa olis saanu teurastaa! Raukkaparka oli vain eristyksissä ja pimeessä kasvanut väärinymmärretty, suloinen pikku otus... Eikä punaisen kuningattaren herkullista apurimiestäkään olis saanu karkottaa :(((( Ja valkoinen kuningatar häiritsi, sen molemmat kädet oli kokoajan sellaisessa puudelinulkoilutusasennossa...
lippu
3D:nä olimme katsomassa, kun tänne käpykyläämme Turkuun ei ole vielä sitä normaalia versiota jostain syystä tullut. Olihan se ihan hauskaa katsottavaa 3D:näkin, mutta mulle olis ihan hyvin riittänyt se tavallinen lättäversiokin. Ei se kolmedee niin mullistavan upea ole, että sen takia ihan välttämättä haluaisi maksaa leffalipustaan muutaman euron ylimäärästä. Ainakaan kun sitten saa vieläpä nenälleen sellaiset painavat seksikkyyslasit, jotka valuvat ja jättävät nenälle ihanat punaiset jäljet.
 
Koska olimme varanneet liput ennakkoon, ja ne piti tuntia ennen käydä ostamassa, jäi meille se tunti vaarallista shoppailuaikaa. Meinasin sortua kolmeen kirjaan, mutta ostin vain yhden. Kauppaan jäi merirosvoja, sekä käsialantulkintaa käsittelevät kirjat. Mukaan tarttui tällainen 1700-luvulle sijoittuva helmi: Diana Gabaldon - Lordi John ja veitsenterän veljeskunta.
kirja
Tämä tiiliskivi maksaisi normaalisti 38 erkkiä, mutta se oli alennuksessa, ja lähti mukaani vain 8 erkillä. Ihan tuntuva alennus siis. Vaikuttaa ainakin mielenkiintoiselta. Tosin lukeminen taitaa jäädä kesään, kun on niin paljon muutakin luettavaa kesken. (Esim. joululahjaksi saatuja kirjoja, joiden lukemisen keskeytti tässä nelosjaksossa oleva äikänkurssi, joka sekin toi mukanaan lisää luettavaa).

Ei kommentteja: