sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Bolero ja uusi lusikkakoru

Ihanaaa, siellä sataa vettä!! Päästään ehkä sittenkin eroon tuosta lumimäärästä. Tosin tuo kuravelli ja märkyys ovatkin sitten kiusanamme varmaan elokuuhun asti... :( Luminen talvi on kiva, mutta se lumi saisi sulaa nopeammin ja kuivemmin.

Mutta asiaan:  en ole vielä huhkaissut 25 kertaa, ja boleroni saapui jo! (toimitusaika 25huh). En ole myöskään käynyt 25 maassa (jos toimitusajaksi olisi sanottu 25maa). Tosin kivahan se vaan on, että bolero tuli ajoissa. Se tulee tarpeeseen.
Bolero
Tämä siis Ellokselta. Tilasin samassa yhteydessä kuin aijemmin esittelemäni liivin ja salsahameen, mutta tämä ei suvainnut tulla niiden kanssa samassa paketissa..

Löysin taas (jo kauan sitten) äitini kokoelmista pari nättiä lusikkaa. Alkoi rannekorun suunnittelu, jotka äiskä sitten sai toteuttaa. Lusikoiden väri oli oikeastaan kauniimpi silloin, kun näitä ei oltu vielä puhdistettu. Ne olivat tummuneet ruskeiksi ja vanhan näköisiksi. Nyt puhdistuksen jälkeen ne ovat hopeanväriset, joka sekin on ihan nätti.
ranne
Tässä kuva rannekorusta. Tuo on vähän turhan suuri, mutta ei sen pitäisi silti kädestä pudota. Tässä kuvassa näkyy yksityiskohtaisesti tuo lusikanvarren kuviointi.

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Mä tuun ryöstämään sulta ton rannekorun.. omg <3

trollchild kirjoitti...

Älä tuu, haluun pitää sen itse :P