tiistai 2. helmikuuta 2010

Tylsyyden avain

Mistä tietää, että minulla on tylsää? Ensinäkin siitä, että kirjoitan blogiini ehkä maailman turhinta merkintää, ja toiseksi siitä, että nypin kulmakarvani oikein huolellisesti, enkä vain niitä pikku siistinnän kannalta välttämättömiä karvatupsuja. Ja mistä tietää, että olen oikeakätinen? No siitä, että oikea kulmakarvani on paljon kauniimman muotoinen, kun käsi on silloin paremmassa nyppimisasennossa. Tästäkin huomaa, että minulla on tylsää.... Selitän jotain kulmakarvojennyppimisasennosta  (huh, mikä sanahirviö...) Ja kaiken tämän lisäksi olen tänään luonut (lue: kuorinut) nahkani ja värjännyt hiukseni. 

Ja olenpahan tänään ehtinyt käymään kirpparilla, ja jopa lukemaan filosofian koko koealueen! Erittäin hyödyllistä tämä tylsyys siis... Kirppariostoksistani laitan kuvia sitten myöhemmin, nyt ne jonottavat pääsyään pesukoneeseen. Mukaan tarttui kuitenkin kaksi alkujaan h&m:stä peräisin olevaa paitaa. Ihan söpöjä molemmat. 

Näin jossain kuvassa joskus jollain avainkaulakorun (oiskohan ollut Emilie Autumn?). Tänään sitten muistin, että äitinihän maalaili jotain vanhoja avaimia  mustaksi joskus vuonna lanttu ja porkkana jotakin käsityötään varten. Kyselin, josko avaimia olisi jäänyt yli, ja kyllähän niitä irtonaisia löytyi yhä. Niinpä varsin laaja koruperheeni sai tänään täydennystä.
avain
Vanhanaikainen, noin kuuden sentin pituinen avain päätyy siis joskus killumaan nauhan päähän kaulani koristukseksi. Sopiva nauha pitää vain jostain hankkia... Tällä avaimella pääsee sitten vaikka minkä kaninkolon kautta ihmemaahan, tai sitten ei. 

Tekisi kovasti mieli sepustaa ajankuluksi vielä jotakin muuta, mutta taidan säästää olemattomat lukijani siltä. Sen voisin kuitenkin mainita, että arvostan aamubussin kuljettajan ajotaitoja joka aamu vähemmän. Ihme hidas lahna, jonka takia en ikinä ehdi kouluun vievään bussiin. Jos lähden kotoa aikaisemmalla bussilla, olen koulussa ihan turhan aikaisin ja joutuisin kiskoutumaan sängystä ulos säädyttömän aikaisin... Bussikuskeja pitäisi kierrättää niin, ettei samaa bussia aja aina sama ärsyttävä hitailijakuski!

Ei kommentteja: