torstai 10. joulukuuta 2009

Tarpeellista turhuutta

Olinpa taasen shoppailemassa. Aloitin kierroksen Glitteristä, josta en aluksi meinannut löytää yhtään mitään, mutta muistin sitten tarvitsevani mustat pienet pallokorvikset (minulla on kaksi kaulakorua, joille ei ole sopivia korviksia) ja sitten 10 euron ostosten leiman toivossa otin sitten mukaani vielä ruusukorviksetkin, niin tuli se 10 erkkiä täyteen ja sain leiman korttiini. Glitterin jälkeen kävin kotona tankkaamassa (lue: syömässä) ja lähdin jatkamaan shoppailuani lähikirppikselle.

korvikset
Toiset ovat tosiaan tuollaiset pienet mustat pallot, ja toiset tuollaiset melko massiiviset mustat ruusut, jotka tosin näkyvät kuvassa melko epäselvästi. Ruusujen korvassa pysyminen on epävarmaa, ne painavat melko paljon, ja niiden vastakappale on jotenkin löysä.

Ja sitten kirppikselle:
kynttilanjalka
Kirppislöytö 1. Takorautainen kynttilänjalka. Hinta taisi olla 3 euroa, jos oikein muistan.

servetti
Kirppislöytö 2. Servettiteline. Ei kyllä mitään hajua, mihin tätä tulen käyttämään, mutta sehän on täysin epäoleellista. Pääasia että se on hieno :DD Ehkä se sitten tulee käyttöön, kun tarvitsee servettitelinettä, mutta ei nyt heti tule mieleen koska minä sellaista tarvitsisin... Hintaa oli n. 2 erkkiä

kirja
Kirppislöytö 3. Kirja. Luin tämän kesällä 2008, ja kun se nyt sattui eteen, ajattelin napsia sen omaankin kirjahyllyyn. Seuraavaksi alan metsästämään tämän jatko-osaa Demoninoitaa. Tällä oli hintaa 5 euroa.

hame
Kirppislöytö 4. Hame. Musta hame, jossa tuollainen solmittava rusetti (joka ei kylläkään näy mihinkään) ja epätasainen helma. Ihan kiva, ja maksoikin vain 2 euroa.

Kirppiksellä olisi ollut myös nätit kengät. Ongelma oli, etteivät piikkikorot sovi minulle (näyttäisin hammastikun päällä seisovalta norsulta), eikä myöskään avonainen kärki (siis sellainen, että varpaat näkyvät). Näistä syistä en edes vaivautunut kokeilemaan kyseisiä kenkiä, ne olisivat olleet  ihanat hieman paksummalla korolla ja umpinaisella kärjellä.

Ei kommentteja: