maanantai 21. joulukuuta 2009

Liilaa, mustaa ja pitsiröyhelöä

Edellisen postaukseni "Nyt en osta mitään ennen joulua" -lupaus hieman niin sanotusti pissi. Ostin nimittäin sittenkin. Onneksi minulla on siihen hyvät syyt:
a) minulla oli h&m:ään -20% mekosta -alennuskuponki, joka on voimassa vain joulukuun, joten pakko se oli se  mainitsemani hieno mekko sitten käydä hakemassa.
b) Pirjon Bazaarin ovessa oli lappu, että korsetit alkaen 29euroa. No jätkinkö menemättä? En varmasti!
c) minulla oli loistavaa shoppailuseuraa (Julia-raksupoksu-Inkan herkkunaksu), jota olisi ollut sääli juoksuttaa kaupasta toiseen ostamatta mitään.

Kuvat ovat kaikki varsin kökköjä. Vaatteet näyttäisivät ehdottomasti paljon paremmilta, jos olisin vaivautunut pukemaan ne päälleni ja pyytänyt jotakuta ottamaan kuvan. Nyt tyydyin vain ripustamaan jokaisen henkariin ja räpsimään.
hm mekko
Tälläinen mekko sieltä h&m:stä sitten lähti mukaan. Eikö ole söpö? Olkaimettomuus häiritsee hieman, täytyy katsoa josko tuohon jotkin olkainviritelmät ompelisi itse. Tämän hintalapussa luki 29,95€, mutta kassalla sainkin kuulla, että oikea hinta on 19.95€, ja siitä sitten vielä se -20%. Oli kannattava ostos, kun niin edulliseksi tuli! Kyllä siinä sitten kelpasi lahjoittaa vielä euro Unisefille, päivän hyvä teko :D
korsetti
Pirjon Bazaarista löytyi sitten tämmöinen hintaan 59€. Olisin ehkä ostanut tuon mieluummin punaisena, mutta sitä oli vain L-kokoa jäljellä. Valkoinenkin oli hieno, muttei minulla ole mitään vaatetta, mikä olisi sopinut sen valkoisen kanssa (enkä halunnut antaa itselleni syytä ostaa sellaisia vaatteita, kun kaappi pursuaa nyt jo yli). Niinpä ostin tämän liilan. Väriltään tuo on oikeasti hieman kirkkaampi. Jostain kumman syystä kamerat vääristää aina tämänsävyisen liilan väriä vaikka missä valossa kuvaisi...

Pirjon Bazaari on ihan mukava kauppa. Sen huono puoli on vain se, että sinne mennessä sieltä ei pääse pois ennen kuin ostaa jotain. Kyseisen puljun myyjät ovat niiiiiin taitavia myymään ja puhumaan ympäri. Mutta kaipa se on kauppiaalle ihan hyvä piirre, eri asia onko se lompakolle hyväksi.

Tätä korsettia sovittaessani yllätyin kovasti, kun myyjä halusi räpsiä korsetista pari kuvaa sen ollessa päälläni. Vaikka loppujen lopuksi se oli kyllä Julia, joka ne kuvat otti, kun myyjä ei saanut kameraa toimimaan. Myyjä pyysi lupaa laittaa kuvat kauppansa nettisivuille, ja minä annoin luvan. Toivon kuitenkin, että myyjällä on jonkinmoinen sensuuri käytössä, jos vaikkapa ilmeeni on epäkelpo.
kesamekko
Sainpa nyt lopulta sitten kesämekkonikin valmiiksi, oli ehkä jo aikakin, kun se on tosiaan kesästä asti ollut kesken. Kaulus ei oikein pääse oikeuksiinsa nyt tuossa kuvassa. Mekon pitäisi olla päällä näyttääkseen hyvältä. Helman ja vyötärön pitsireunus on samanlaista, kun tekemässäni päivänvarjossa, joten ne sopivat hyvin yhteen. Takana on vetoketju, edessä vain tuollainen feikkinapitus.

Nyt uskaltaisin ehkä jo luvata, että en osta mitään ennen joulua. Seuraavan kerran tulen blogiini esittelemään joululahjojani, sitä ennen minua ei täällä toivonmukaan näy. 

Oikein ihanaa joulua kaikille!

Ei kommentteja: