perjantai 27. marraskuuta 2009

Tylsyys iski

Minulla ei koskaan saisi olla tylsää, tai en saisi alkaa tylsyyttäni pelaamaan netissä, ainakaan mitään paperinukkepelejä, joissa pitää vaatettaa joku... Saan niistä aivan liikaa vaateideoita, ja kun pää muutenkin surisee ideoita, ja miljoona ompelutyötä on kesken, tai odottaa aloittamista kankaat valmiina. 

Sitä mukaa, kun löysin jossakin pelissä kivan vaatteen, nappasin näytöltä kuvan, jotta vaateideani pysyisi tallessa. Tässä ne nyt tulevat: 

hameet
1. Tämän hame olisi helppo toteuttaa. Tekisin sen kylläkin ilman noita pääkalloja, ne eivät oikein ole minun juttuni... Pidentäisin tuota lyhyttä osaa kyllä hieman, pitkä roikuva pysyisi silti tuon mittaisena. 

2. Tämäkin hame olisi helppo toteuttaa. Tekisin kyllä tuosta valkoisesta osasta mustan, tai sitten tuosta punaisesta osasta mustan. Niin että hame olisi joko mustapunainen tai mustavalkoinen.

3. Tämä oli jokin hääpeli, ja tuo häähame. Mutta pidän tuosta mallista, eri värisenä. Minun hameeni olisi punamusta, liilamusta tai kokonaan musta. Tuohon menisi melko paljon kangasta, mutta ei muuten olisi kovinkaan vaikeatekoinen.

paidat
1. Tästä paidasta tykkään ihan tällaisenaan. Liilana, vaikka ehkäpä tuo valkoinen/harmaa voisi olla musta. 

2. Tämäkin on ihan nätti, mutta ehdottomasti jonkin muun värisenä! Tummanpunaisena tai mustana se voisi toimia. Lisäksi tuosta pitäisi tehdä pidempi. 

3. Tämä on nätti, mutta kankaan takia vaikea toteuttaa. Tuollaiset läpikuultavat kankaat kun tuppaavat rispaantumaan erittäin helposti, ja niistä näkyy myös kaikki ompelukset läpi. Tuollaisena piirroksena tuo siis toimii, mutta tuskin oikeasti. 

4. Miksei minulla ole tällaista takkia? Olkapään ja kauluksen hopeanväriset koristeet voisi jättää pois, mutta tuo napitus ja hihan koristeet ovat ihania. Haluan tällaisen nyt heti kiitos. H&M:ssä olen joskus nähnyt tämäntyyppisen, mutta nuo hopeanväriset olivat kullanväriset, kulta ei vaatteissa ole ihan minun juttuni, ja lisäksi sellainen olisi sitten kulkenut vastaan joka toisella.

mekot
1. Tällainen voisi löytyä jopa jostain kaupasta, silloin ei tarvitsisi alkaa ompelemaan. Haluaisin tuon kylläkin mustaharmaana, en valkoharmaana. Tuo on vain niiiiin suloinen :))

2. Tämän tyyppistä olen suunnitellut jo jopa ennen tämän kuvan löytymistä. Värit ovat kivat, muotoilu on kiva. Haastava toteuttaa, mutta onnistuisi kyllä. Ainoastaan nuo mustien liehukkeisen punaiset koristeet jäisivät laittamatta. 

3. Tästäkin mekosta pidän. Varsinkin noista hihoista, ja niiden punaisesta rusetista. Kaulaaukosta tekisin vain punaisen, koristeeksi nauhaa, nuo roikkuvat krumeluurit jäisivät siitä pois...

Näissä onkin sitten tekemistä... Ei pitäisi tulla tylsää, mutta jos iskeekin laiskuus, ja sitten tulee tylsää... Siinä tapauksessa en ainakaan mene pelaamaan ihmistenvaatetuspelejä...

2 kommenttia:

Hanna Roslöf aka Lilith Evoly aka Lilli kirjoitti...

Oi voi voi. Tylsää ei tosiaankaan saisi olla. Näähän on upeita! Missä tommosia pelejä on? Mää tiiän vaan yhden ja senkin sivun oon hävittäny mutta ei ne kyllä noin hienoja ollu.

trollchild kirjoitti...

Pelikone.fi ja sieltä linkki tyttöjen pelit... Sitä kautta minä löysin, vaikka oon kyllä joskus eksyny jollekki sellaiselle sivulle, missä oli melkein pelkästään noita "dress up"-pelejä... :D