torstai 1. lokakuuta 2009

Lohdutus, kannustus ja onnittelu

Eilen illalla historiankokeeseen lukiessani lupasin itselleni: jos koe menee hyvin, annan itselleni luvan ostaa uuden korun. Tänä aamuna kuitenkin tajusin, että menen ostamaan sen korun joka tapauksessa, en voi itselleni mitään.

No, kokeessa ei ollut yhtäkään kysymystä. Johon en olisi osannut vastata jotain. Sain kaikkiin kolmeen esseeseen jotakin kerrottavaa, josta ainakin puolet oli oikein. Ongelmaksi jäi vain, että selitin asian vierestä, ja unohdin mainita tärkeimmät asiat. Tämän töppini takia pelkään, etten pääsekään kokeesta läpi.

En edes ehtinyt suunnittelemaan esseitä huolellisesti, kun aikaa oli niin rajallisesti. Koeaikaa oli kaksi tuntia, se on yllättävän vähän, kun tehtävänä on kolme esseetä ja yksi sanojenselitystehtävä. Ensimmäiseen esseeseen meni 45 minuuttia ja sanojen selitykseen 15 minuuttia. Kahden muun esseen tekoon jäi aikaa vain puoli tuntia kummallekin. Se on pelottavan vähän, liian vähän.

Historiankokeen ja musiikin preppauksen jälkeen sitten koruostoksille. Mukaan piti tarttua vain se Lohdutuskoru, mutta kun alennuksessa oli parit söpöt korvakorut, ei niitä voinut kauppaankaan jättää. Mukaan tuli siis Lohdutuskorun lisäksi Kannustus- ja Onnittelukorut.

Lohdutuskoru lohduttaa (mahdollisesti) epäonnistuneesta kokeesta, Kannustuskoru kannustaa, että kyllä siitä kokeesta läpi päästään ja Onnittelukoru onnittelee tehdystä työstä; jaksoin lukea koealueen yhteensä kolmesti. Historian asian siis osasin, mutta esseenkirjotustaidot kusi.

Camee
Lohdutuskoruna siis hieno blingblingtimanttinen cameekoru :) Hinta huikeat 23erkkiä, mutta pakko se oli saada.

Korvikset
Kannustus- ja Onnittelukoruina tällaiset korvakorut. Punaiset ainakin tulevat käyttöön, se kun on lempivärini. Siniset maksoivat vajaa 2euroa, joten nappasin nekin mukaani, vaikken pahemmin sinistä väriä käytäkään.

Nytkin minun pitäisi lukea musiikinkokeeseen, mutta... No, koskaan ei ole niin kiire, etteikö ehtisi esittelemään uusia löytöjään :D

Ei kommentteja: