torstai 15. lokakuuta 2009

Kannattavaa kirppistelyä

Kävinpä tänään kirpputorilla. Oli kyllä kannattava reissu! Talvivaatteita minä sinne oikeastaan lähdin ostamaan, mutta noh...

Löysin kaksi kivaa paitaa. Toinen on korkeakauluksinen, 3/4-hihainen puuvillapaita koristeompeleilla ja toinen taas musta kauluspaita röyhelöllä ja nyörityksellä. Molemmat paidat ovat liian isoja (toinen kokoa 40 ja toinen L), mutta koska ne eivät paljoa maksaneet, ostin ne. Korsetin alla minä niitä luultavasti kuitenkin käytän, jolloin pieni liikasuuruus ei ole vakavaa :)
Koristehörhelöpaita
Tässä siis koristeommelpaidan yksityiskohtia.
hiha
Ja samaisen paidan hiha.

Nyöripaita
Sitten vielä kuva tästä nyörikauluspaidasta.

Aivan erityisesti rakastuin näihin kenkiin. Täysin käyttämättömät, mutta silti noin 30euroa halvemmalla, kuin "oikeasta" kaupasta tai netistä. Sitä paitsi tällaisia kenkiä olen aina halunnut! Mustat korkokengät pitsiröyhelöillä.
Kenkulit
 Nämä ihan uudet ihanuudet maksoivat 40euroa. Onneksi minulla oli tarpeeksi rahaa mukana! Eivät nämä ehkä ihan talvikengät ole... Kävelemisen ei pitäisi tuottaa hankaluuksia. Nämä ovat minulle jo kolmannet Demonian Charade-kengät...

Illemmalla kävin vielä tiimarissa. Ostin neljä liilaa halloweenteemaista muovilasia. Koska ne tosiaan ovat muovia ja aika hataroita, ne eivät kestä konepesua, enkä usko niiden kuvioinnin pahemmin kestävän käsinpesuakaan. Lasit ovat siis ihan kertakäyttöiset tai kaksi-kertaa-käyttöiset, mutta koristeeksi minä ne ostin. 
Lasit
Eivätkö olekin suloisia?

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Tajusööttejä! Pitääki just nyt ku tulee Halloween taas ni ostelee kaikkee krääsää koristeeksi koko vuodeksi.. yleensä aina vielä kerron myyjille koko elämäntarinani, joten saa nähdä mitä ne tykkää jos sanon että nää tulee hyllynkoristeeksi ku ostelen jtn ällötysjuttuis ja luurankoja xD Ihmisten ilmeet on hassuja..

trollchild kirjoitti...

Hihhih :D