maanantai 28. syyskuuta 2009

Korsettivalloitus

Kaikesta sitä voikin blogitekstin kirjoittaa. Tässä minä olen ihkuttamassa olemattomalle lukijamäärälleni korsettejani. Huomasinpa vain tässä eilisiltana, että minä tarvitsen kaappiini lisähyllyn korseteille. Nyt ne ovat samalla hyllyllä paitojen kanssa, enkä enää tahdo löytää niiden alta asukokonaisuuteeni sopivaa paitaa.

Korsettipino
Arvaatko montako korsettia tässä pinossa on? Aika hyvä arvaus. Niitä on kahdeksan. Yksi korsetti on vielä, mutta se ei nyt pääse esittelyyn, kun se on äitini luona.


Korsetit 1234

1. Itse tehty kämäinen leikkimuovirimpula. Muoviluilla, joista ei ole mitään hyötyä, ei mitään. Tuo on kuitenkin ihan kiva lisäkoristus, jos haluaa saada asuunsa lisää kirkkaanpunaista. Vaikkakin tuo härveli saa ennemmin näyttämään paksummalta, kuin laihemmalta.

2. Tämän sain synttärilahjaksi kavereiltani kun olin seiskaluokalla. He keräsivät siihen yhdessä rahat ja tilasivat Blackgroupilta. Tästäkään ei ole kiristyksellisesti mitään hyötyä, mutta nätti se on.

3. Rockgootista sadan euron alennuksella ostettu samettinen korsetti, joka yltää myös tissien peitoksi. Nykyään aiheuttaa tissien ja selkäläskien pursumisefektin, joka ei siis näytä kovin kivalta. Pitäisi vain suosiolla ottaa tämä varaosiksi. En minä kuitenkaan siihen enää koskaan mahdu, mikä on ikävää. :(

4. Erittäin epäedustava kuva itse tehdystä, spiraaliluilla varustetusta korsetista. Näyttää kuvassa hirveältä pötkylältä, mutta kyllä sillä senttejä pois saa. Ihan vain koruton satiinikorsetti plansetilla ja kiristysnyörityksellä, ei mitään erikoista yksityikskohtaa.


Korsetit 5678

5. Itse tehty liila väännös samoilla kaavoilla kuin neloskorsetti. Edessä hakasnauha, joka on erittäin epäkäytännöllinen korsetin pukemista ajatellen. Tämän kangas on hieman fletkumpaa kuin neloskorsetissa, joka tekee korsetista jollain lailla epämiellyttävän pehmeän.

6. Mortician kakkoslaadun korsetti. Hieman jo ehtinyt revetä yhdestä saumasta. Täytyy katsoa, josko sen voisi korjata. Epäilen ettei voi :(

7. Lontoosta ostettu muovirimpula. Muoviluiseksi erittäin kiva korsetti. Ei kiristä, mutta ei saa näyttämään paksummalta. Edessä hakasnauhaa ja satiininauhoista solmittava rusetti.

8. Tätä korsettia ehdinkin jo edellisessä postauksessani ihkuttamaan. Eli siis Rockgootista ostettu, pitkään kuolaamani punainen korsetti mustilla rusetilla ja pitsillä :) IIIIIHANA.

Tekstin pointti: tahdon uuden hyllyn kaappiini.

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Mä oon läähättäny tollasta mikä tos on vikana jo vaiks mistä paikoista.. huokaus.. raha ois kiva.. taisiis onhan sitä mut täl hetkel ne menee kenkiin yms.. xD

trollchild kirjoitti...

Tykkään kanssa tosta vikasta ihan tajuttomasti. Nuo rusetit vaan on tyhmät kun ne ei asetu oikein siististi... Ja lisäksi ne on juuri siinä kohtaa, mistä korsetti kaventaisi vyötäröä, ja jotenkin piilottaa sen kapean kohdan :D Oon siis aikeissa muokata tuota hieman, kunhan saan toimeksi :) Vaikka toisaalta nuo rusetit on juuri se juttu, mutta... Laitan ne hieman toisella tavalla, kunhan revin jostain aikaa :P